Антъни Джошуа и Кубрат Пулев имат три седмици за финализиране

...
Антъни Джошуа и Кубрат Пулев имат три седмици за финализиране
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Пулев и Джошуа имат 3 седмици да се разберат къде ще се бият

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев имат три седмици за завършване местоположението на техния дуел за международната купа в тежка категория, като България и Хърватия попадат в листата с вероятни разновидности, разкри мениджърът на българина Ивайло Гоцев.

Британският първенец трябваше да се изправи против наложителния кандидат за пояса на IBF на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ на 20 юни, само че борбата бе отсрочена поради пандемията от ковид. От тогава насам се разискват различни варианти от промоутъра Еди Хърн и двамата боксьори. Гоцев, който изведе Пулев до втория му дуел за международната купа, организира неотдавна конферентен диалог с техния промоутърски отбор Top Rank, както и с шефа на Matchroom Boxing Хърн за възможни нови местоположения в разнообразни страни, които ще бъдат подобаващи за приемане на дуела.

„ Дадохме си четири седмици за избиране на място за дуела. Еди приказва с вас за Близкия Изток. Има логичност в сходна дестинация, тъй като страните там не бяха толкоз наранени от рецесията с ковид и при верните защитни ограничения, може да осигурим нужната безвредна среда. Това е нещо, върху което желая да подчертавам – сигурността. Няма да сложим ничие здраве под риск. Там, където е най-безопасно, ще проведем дуела – имаме към три седмици, с цел да решим къде ще е борбата “, стартира Гоцев за Sky Sports.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР