Ансамбъл “Родопа в Смолян ще представи най-новият си мултимедиен спектакъл

...
Ансамбъл “Родопа в Смолян ще представи най-новият си мултимедиен спектакъл
Коментари Харесай

Ансамбъл “Родопа” се нуждае от нови носии, изнася спектакъл за подновяване на гардероба си

Ансамбъл “Родопа ” в Смолян ще показа най-новият си мултимедиен театър Трилогията „ Изтървани ритми “, с концепция да възобнови своите носии, което не е правено от 40 години. Музикантите и танцьорите от емблематичния за Родопите състав, излиза на сцената в зала 1 на РДТ „ Николай Хайтов “ на 30 януари от 19:00 часа. Средствата от всеки закупен билет ще бъдат употребявани за възобновяване на дрешника на ансамбъла.

“Драги родопчани, скъпи другари, уважаеми фенове на Фолклорен отбор „ Родопа “, В своята 60-годишна история фолклорен отбор " Родопа " постоянно е бил обществено ангажирана институция. Никога не сме отказвали присъединяване в благотворителни концерти и мероприятия, училищен събития, общински празници и други. Този път Ние се нуждаем от вашата поддръжка.

Скъпи другари, носиите, с които отбор „ Родопа “ показва своята продукция са на повече от 40 години. През всичкото това време сме полагали неимоверни грижи да ги съхраним и възобновим. За страдание една огромна част от тях след дългогодишна приложимост към този момент не могат да се употребяват. Ансамбълът не разполага със средства за закупуване или ушиване на нови такива. За това се обръщаме към вас с молба да ни помогнете ”, се споделя в изказване на Адриан Петров - основен живописен началник на Ансамбъл “Родопа ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР