Анонимен свидетел е този, на който трябва да се предпази

...
Анонимен свидетел е този, на който трябва да се предпази
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев за случая с Живко Коцев: Аз не си спомням по-голям скандал в МВР

Анонимен очевидец е този, на който би трябвало да се защищити живота. Да искаш да бъдеш предпазен очевидец и да съобщиш тези неща в показанията си – много неуместно. Цялата обстановка е нелепа. Това съобщи пред БТВ бившият ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев.

Аз не си припомням по-голям скандал в Министерство на вътрешните работи, с толкоз огромни последствия и с подобен интернационален удар. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи, вместо да проверява корупция, яде и пие с хора, които са свързани с контрабандни канали, търкаля се по сауните с тях, взима скъпи дарове. А ръководещите го оправдават и го дефинират като „ съвършеният служител на реда “, разяснява специалистът.

Това е извънредно унищожителен резултат за системата. Какво споделяме на служителите на реда след този отзив на политиците – че няма значение техният морал и качества, единствено би трябвало да са политически лоялни, попита Йовчев.

Живко Коцев бе осъден за убийството на барета в Лясковец. Аз подписах заповедта, добави Йовчев.

„ Главният секретар разписва СРС-тата. Как си представяте, че ще желае подслушване на телефона с този господин, с който си разменят интимни известия “, разяснява връзките на Коцев с контрабандиста Стефан Димитров.

„ Паскал беше измежду митичните имена в контрабандните среди “, показа някогашният ръководител на ДАНС.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР