Анкетите сочат, че разгневените бивши поддръжници на Консервативната партия на

...
Анкетите сочат, че разгневените бивши поддръжници на Консервативната партия на
Коментари Харесай

Мей е изправена пред катастрофално поражение на евроизборите

Анкетите сочат, че ядосаните някогашни поддръжници на Консервативната партия на премиерката Тереза Мей всеобщо ще поддържат новата Партия на Брекзита поради задънената улица по отношение на напускането на Европейски Съюз, принудила Англия да организира избори за Европейския парламент.

" Тези европейски избори не бяха планувани да се състоят ", сподели ветеранът евроскептик Найджъл Фараж на английските гласоподаватели от името на новата си Партия на Брекзита в акцията за изборите за Европейски парламент.

Консервативното държавно управление на Тереза Мей и всички членове на Народното събрание " предадоха Брекзит ", се споделя в предизборна брошура на Фараж, разпратена на милиони семейства в навечерието на изборите във Англия на 23 май.

Фараж твърди, че възходът на Партията на Брекзита в тези избори ще бъде избор за Брекзит без съглашение. Той зове гласоподавателите да му оказват помощ " да промени политиката за положително ", като прибавя, че " 23 май може да стане началото на ново бъдеще за английската народна власт ".

Очаква се неговата партия да получи към една трета от гласовете и да завоюва над 30 от общо 73-те евродепутатски места за Англия и Северна Ирландия, сочи допитване на " Опиниум-Обзървър ", оповестено на 12 май. Съгласно прогнозите тя ще надвиши общия брой на гласовете за лейбъристите и консерваторите. Последните могат да спаднат даже до 10 %.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР