Ани Цолова постигна същинска революция с отслабването си. Едва преди

...
Ани Цолова постигна същинска революция с отслабването си. Едва преди
Коментари Харесай

Ани Цолова разказа за отслабването си: Разбрах най-случайно и след като го приложих, 3 кг на седмица стопявам без проблем

Ани Цолова реализира същинска гражданска война с отслабването си. Едва преди две години тя бе пълничка, а камерите в студиото в допълнение качваха килограми върху тялото й.
От това време насетне Ани Цолова се зае интензивно със спорт, мина на разделно хранене и съвсем отхвърли месото.
Резултатите са забележими за всеки, а тя нееднократно е разкривала и режима на хранене, с който е постигнала чудото.
Днес към този момент имаме рецептата и за нейния уникален домакински балсам за намаляване, който тя научила напълно инцидентно от своя позната.

„ Лесно е за подготвяне, а и дамата явно бе свалила от тежестта си, по тази причина взех решение да го опитвам и аз. Оказа се в действителност ефикасен и най-важното е, че оказва помощ освен за контролиране на тежестта, само че и е ужасно здравословно. В дните, като не упражнявам, или по празници, този балсам ми оказва помощ да не кача и грам. А върхът ми е минус 3 кг за седмица, освен това без да се лимитирам кой знае какъв брой в естественото си хранене “, разкрива Ани Цолова.
Ето и лесната и бърза рецепта за домашния балсам:
Трябва ви сок от два огромни лимона и една приблизително огромна връзка магданоз, която да пасирате. Получената примес от магданоза дружно със сока от лимони, прибавяте към половин литър вода. Разбърквате хубаво и това е!

Важно е да знаете, че по подобен метод полученият балсам ви е пребогат за два дни – по 250 грама дневно. Пиете го един път на ден, само че най-добре е да не го приемате вечер, а след закуската или обяда си.
Съхранението на еликсира е в стъклен буркан в хладилника. Когато привършите дозата си, направете си я още веднъж за два дни и по този начин продължете да я пиете всеки ден.
Уникалното при нея е, че колкото повече време я приемате, толкоз по-добри резултати получавате.
Този балсам чудесно почиства отоците и насъбраната непотребна вода в тялото и спомага за по-лесното разграждане на мазнините. Да не приказваме за изгодите му за цялостното ни здраве – съставките в него приказват сами по себе си.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР