Английският национал Джуд Белингам продължи да демонстрира невероятна форма, като

...
Английският национал Джуд Белингам продължи да демонстрира невероятна форма, като
Коментари Харесай

Какъв Зидан? Вижте само какво прави Белингам!

Английският национал Джуд Белингам продължи да показва невероятна форма, като през второто полувреме оказа помощ на Реал Мадрид да се наложи над огромния си противник Барселона с 2:1 в първото Ел Класико за сезона.

С двете си попадения на " Монджуик " против каталунските колоси Белингам към този момент има 10 гола и две асистенции в Ла Лига в толкоз мачове, което е повече, в сравнение с легендата на Реал Мадрид Зинедин Зидан в миналото е успявал да вкара за един сезон в клуба.

Джуд Белингам може би е играчът в най-хубава форма в Топ 5 шампионатите на Европа към този миг. Английският национал, който мина през лятото от Борусия Дортмунд в Реал Мадрид, прави чудеса с бялата фланелка.

Страхотният старт на престоя му на „ Сантяго Бернабеу “ накара голям брой почитатели да сравнят Джуд Белингам с легендата на Кралския клуб като футболист и треньор Зинедин Зидан. Дали Белингам ще мине Зизу по триумфи, това бъдещето ще покаже, само че едно е ясно – с двете си попадения в дебютното си Ел Класико Белингам реализира нещо, което французинът по този начин и не съумя да стори, до момента в който играеше за Реал Мадрид.

В петте си сезона в Реал Мадрид Зидан нито един път не е съумял да стигне двуцифрен брой голове в шампионата, до момента в който Белингам го стори още преди изминаването и на 1/3 от шампионата.

Най-големият брой голове на Зизу в един сезон от Ла Лига е 9, като той го прави през сезон 2002/2003 и сезон 2005/2006 година, като в двата случая има надлежно 12 и 11 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР