Английският гранд е изправен пред угрозата да отпадне още в

...
Английският гранд е изправен пред угрозата да отпадне още в
Коментари Харесай

Въпреки COVID-19: Тотнъм в съдбоносна битка за оставане в Европа

Английският гранд е изправен пред угрозата да отпадне още в груповата фаза на Лигата на конференциите. Тази вечер " шпорите " посрещат водача в групата Рен, а по същото време Витес, който е с еднакъв брой точки с Тотнъм, посреща Мура.

Само два гола разделят Тотнъм и Витес, като лондончани са длъжни да завоюват против Рен, в случай че желаят да се класират за елиминациите на шампионата. Дори и тогава мястото на " шпорите " не е на 100% обезпечено, защото победа за Витес против Мура с по-голяма разлика може да ги прати на второто място.
Тотнъм ще оцелява в Европа макар COVID-19
Антонио Конте ще би трябвало да се оправя и с различен сериозен проблем - няколко негови футболисти се заразиха с ковид в дните преди мача и няма да бъдат разполагаем. Така задачата за Тотнъм се усложнява, особено  против Рен, който няма загуба в досегашните си пет мача. дава 2.31 коефициент за победа на Тотнъм, 3.85 за тъждество и 3.10 за победа на Рен.



Първият мач сред Рен и Тотнъм, изигран в средата на септември, приключи при резултат 2:2. Тогава " шпорите " бяха водени от Нуно Ешпирито Санто. В петте си мача досега Тотнъм е отбелязал единадесет гола и е позволил осем. Рен пък е вкарал 10 и е позволил седем. За дуела Тотнъм - Рен efbet предлага 1.75 коефициент за над 2,5 гола в мача, а противоположният залог - под 2,5 гола - е с коефициент 2.20.
Колко гола ще вкара Витес на Мура?
В другия мач от групата Витес ще е стимулиран до краен лимит де завоюва семейството си на Мура. Коефициентът за победа на Витес е 1.15, равенството е закрепено на 9.75, а за победа на Мура коефициентът е 23.00. В първия мач сред двата отбора Витес завоюва с 0:2, само че в този момент има тласък да търси и по-резултатна победа. Коефициентът на за над 2,5 гола в мача е 1.50.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР