Английският футболист Коул Палмър е благодарен за шанса, който е

...
Английският футболист Коул Палмър е благодарен за шанса, който е
Коментари Харесай

Коул Палмър: Основният ми фокус винаги е да играя добре

Английският футболист Коул Палмър е признателен за шанса, който е получил в Челси да се причисли към клуба, където прави мощен сезон, а в понеделник вечер вкара 4 гола при успеха с 6:0 против Евертън. Това бе втори следващ хеттрик за 21-годишния футболист. Палмър е артикул на школата на Манчестър Сити и мина при лондончани през предишното лято.

" Решението да дойда в Челси беше доста съществено за мен и фамилията ми, само че просто желаех да играя футбол. Благодарен съм на Челси за опцията и се любувам на протичащото се ", разяснява Коул Палмър пред формалния уебсайт на " сините ".

" Започнахме добре против Евертън и означих хеттрик. Мисля, че тимът се нуждаеше от това след мача в неделя и някои предходни дуели. Срещу Евертън се справихме добре. Беше страховит мач за тима и за мен персонално ", добави 21-годишният футболист.

" Един нападател постоянно желае да оказва помощ на отбора си с голове и асистенции, само че главният ми фокус постоянно е да играя добре и да пробвам да влизам в позиции, които да ми разрешават да отбелязвам ", сподели още някогашният футболист на Манчестър Сити.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР