Английските Арсенал и Манчестър Юнайтед записаха неочаквани загуби във втория

...
Английските Арсенал и Манчестър Юнайтед записаха неочаквани загуби във втория
Коментари Харесай

Тежка нощ за английските отбори в Шампионската лига

Английските " Арсенал " и " Манчестър Юнайтед " записаха непредвидени загуби във втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Особено тежък пестник отнесоха  " алените дяволи " - 2:3 против " Галатасарай " посред " Олд Трафорд ".

Така те още нямат извоювана точка и са последни в група А. Води " Байерн " (Мюнхен) с 6 т., откакто се наложи над " Копенхаген " с 2:1 в Дания. " Галатасарай " е втори с 4 т.

" Юнайтед " на два пъти повеждаше, само че бързо допускаше изравнителни попадения. При 2:2 вратарят Онана сбърка и Каземиро направи дузпа, за което получи втори жълт и червен картон. Мауро Икарди не уцели вратата от 11-те метра, само че по-късно осъществя при следващото пропукване на отбраната на домакините.

Загубата е втора поредна за манчестърци във всички съревнования и сгъстява облаците над Ерик Тен Хаг, който има проблеми една дузина трайно контузени, а и с дисциплинарни проблеми.

Не толкоз съществени са грижите на " Арсенал ", който наподобява не подходи доста съществено на гостуването на " Ланс " с гр. В, отстъпи с 1:2 и сдаде първото място. Френския тим има 4 т. ПСВ " Айндховен " и " Севиля " приключиха 2:2. 

В най-очаквания мач на вечерта " Реал " (Мадрид) победи " Наполи " с 3:2 като посетител и оглави еднолично класирането в гр. С на най-престижния клубен шампионат. " Белите " са с шест точки от два мача, а по три по-малко имат италианците и португалският " Брага ", който по-рано надви с 3:2 над " Унион " (Берлин) също с 3:2 и зрелищни попадения.

" Реал " се възползва от автогол на Алекс Мерет в 78-ата минута. Преди това за испанците вкараха Винисиус и Джуд Белингам, а за италианците точни бяха Лео Остигор и Пьотър Зелински. 

В гр. D " Реал Сосиедад " се оправи на терена на " Залцбург " - 2:0. А " Интер " (Милано) измъкна 1:0 против " Бенфика ". Двата спечелили нощес отбора разделят първо и второ място в карето с по 4 пункта. Австрийците имат 3 т., а " Бенфика " записа второ следващо проваляне.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР