Английски вестник открои 3-те зодии, чиито романтични връзки продължават повече

...
Английски вестник открои 3-те зодии, чиито романтични връзки продължават повече
Коментари Харесай

Кои 3 зодии са най-големите късметлии в любовта

Английски вестник открои 3-те зодии, чиито сантиментални връзки не престават повече от 5 години. Това са зодии-късметлии в любовта. Изследователите са базирали заключението си на редица изследвания.

Основните критерии, които са се търсели, са били продължителността на връзките, отношението към фамилията и взаимния живот. Представители на другите зодиакални знаци е трябвало да дават отговор на анкети, свързани с тези въпроси.

След обработка на резултатите в изследването са били откроени 3 зодии, чиито любовни връзки имат огромна дълготрайност и които най-лесно одобряват предложение за брак от половинката.

Кои зодии имат шанс в любовта?

 Зодия Риби

Риби

Рибите са едни от най-верните на сътрудниците си зодиакални знаци. Дори и да не са изцяло задоволени, те дават всичко от себе си, с цел да се оправят с проблемите в една връзка.

Често Рибите са упреквани в бездейност и това, въпреки че е ненапълно правилно, не разказва напълно тяхната същина.

Рибите обичат децата и мечтаят за крепко и сплотено семейство. Това е и зодията, която минимум се стреми към кариера, като упоритостите им в специалността са минимални.

В любовта водната зодия търси прочувствено по-силен сътрудник от себе си, който да поема контрола във връзката. Те се оставят да бъдат ръководени, тъй като за тях спокойствието значи и благополучие. Рибите са измежду най-големите късметлии в любовта.

 Любов

Дева

Девите също са склонни да основават дълготрайни връзки. Тази зодия обича да управлява посоката, в която се движи връзката. Когато обаче стане въпрос за съществено решение, те се допитват до половинката.

Девите във връзка търсят поддръжка и доверие, а от своя страна дават откровеност и надеждност.

Козирог

Козирозите са познати с много гордия си манталитет, само че на своя сътрудник могат да предложат сигурност, каквато никоя от останалите 11 зодии не може да предложи.

Козирозите във връзка са прочувствени същества, само че мъчно демонстрират възприятията си и поради това множеството хора ги считат за студени.

В любовните връзки те ценят дребните жестове на внимание и романтика.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР