Английски летовник, който се притече на помощ на вкаменени британци,

...
Английски летовник, който се притече на помощ на вкаменени британци,
Коментари Харесай

Атака на плажа в Агадир: Британците бягат ужасени, докато човек с мачете нарязва случайни туристи

Английски курортист, който се притече на помощ на вкаменени британци, нарязани на марокански плаж, описа пред Mirror за своя смут, откакто се разсъни и откри мъж измъква мачете от панталоните си, преди да стартира кървава вилня.

Шон Люин споделя, че фанатикът е извадил големия меч и " просто е почнал да нарязва хора " в туристическия курорт Агадир в четвъртък следобяд. Той ненадейно се разсъни, с цел да види мъжа да изтегля смъртоносното оръжие, до момента в който десетки бягаха от пясъка с писъци.

Хората с нож изтича в морето и се опита да избегне ареста, като изплува от местопроизшествието, преди да бъде хванат и арестуван. Нападнатата английска двойка към момента не е посочена, само че 45-годишният от Родърхам, Йоркшир, споделя, че всички те дължат живота си на бързо мислещия плажен личен състав, който е преследвал обвинения в океана.

Г-н Левин, по време на пътуването, с цел да отпразнува рождения си ден и Коледа с приятелката си Шарлот Бартоломю, споделя, че в случай че не беше Рашид, плажното момче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР