Английската легенда Дейвид Бекъм призна, че е отказал в Барселона

...
Английската легенда Дейвид Бекъм призна, че е отказал в Барселона
Коментари Харесай

Бекъм: Юнайтед ме бе продал на Барса

Английската легенда Дейвид Бекъм призна, че е отказал в Барселона преди да премине във безконечния противник на каталунците Реал Мадрид. Собственикът на Интер Маями призна, че управлението на „ алените дяволи” е било договорило неговият трансфер на „ Камп Ноу”, само че персонално той е отказал договорката.

„ Чух клюки, че съм продаден. Бях на отмора с Виктория в Съединени американски щати, когато един мой другар ми позвъни и ми сподели, че по Sky Sports са оповестили, че съм се схванал с Барселона. Казах му, че не е истина и не знам нищо за това”, спомня си Бекъм.

„ След това незабавно отпътувах за Лондон. Опитах се да приказвам с Питър Киниън и мениджъра, само че те ми споделиха „ не”. Казах им, че би трябвало да схвана какво се случва и тогава те признаха, че съм контрактуван за Барселона”.

„ Веднага разговарях с сътрудника си и му споделих, че няма да отида и ще играя за Реал. След няколко дни към този момент седях до президента на Реал Мадрид Флорентино Перес и договорихме трансфера”, сподели още Бекъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР