Английската армия организира разследване след като бе съобщено, че мъж,

...
Английската армия организира разследване след като бе съобщено, че мъж,
Коментари Харесай

Измамник пирувал с кралските стражи край Уиндзор

Английската войска провежда следствие откакто бе обявено, че мъж, който не е част от армията, е прекарал нощта в казармата на Уиндзор – дружно с Кралските стражи.

Вестник „ Сън “ оповестява, че става въпрос за казарма „ Виктория “, която е съществена база на армията Колдстрийм. Казармата е покрай замъка Уиндзор, където живее кралицата, само че по време на случая монархът е бил в Сандрингам, в Норфолк, за Великден.

В казармата се намира армията на Колдстрийм, която има церемониална роля на бранител на замъка Уиндзор и на Бъкингамския замък.

Медиите на полуострова оповестяват, че мъжът е отишъл при бойците в казармата и се показал като духовник. След това той прекарал нощта в ястие и пиянство с висши офицери, откакто ги измамил, че е бил другар на военния духовник на батальона.

Говорителят на армията съобщи, че: „ Армията приема това нарушаване на сигурността извънредно съществено и то ще бъде подробно разследвано “. Също по този начин той отхвърли да даде детайлности по случая, добавяйки следното: „ Този случай е част от настоящо следствие и затова би било несвоевременно да се разяснява в допълнение в този миг “.

Говорителят на полицията в Темза Вали споделя пред медиите, че: „ Получихме отчет за извършител – нахлук в казармата Виктория на улица „ Sheet “, в Уиндзор, в 09:20 ч. Полицаите незабавно отидоха на место и отстраниха нарушителя от казармата. Не се изискваше предприемането на по-нататъшни дейности “.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР