Англия все още не въвежда ограничителни мерки, разчита на съзнанието

...
Англия все още не въвежда ограничителни мерки, разчита на съзнанието
Коментари Харесай

БоДжо се стресна, призова да не се ходи на кръчма

Англия към момента не вкарва ограничаващи ограничения, разчита на съзнанието и отговорността на хората
След като коронавирусът взе 55 жертви във Англия, министър председателят Борис Джонсън най-сетне се стресна и прикани съгражданите си да съблюдават ограничаващи ограничения. Цяла Европа подлага на критика Англия, че единствена не прави нищо за прекъсване на разпространяването на смъртоносната болест.

Джонсън прикани към строги ограничаващи ограничения за 12 седмици напред, като предизвести, че те може да продължат и повече.

Борис Джонсън прикани съгражданите си да не вървят на механа. Поиска да се заобикалят другарство и контакти, които не са " безусловно нужни “ - в заведения за хранене, питейни заведения, киносалони, както и пътувания в страната, изключително до Лондон. Ще се анулират и огромни събирания на хора.

Цели семейства ще се изолират за 2 седмици даже в случай че единствено един човек демонстрира признаци за заразяване с ковид, като възрастните британци би трябвало да се приготвят да заобикалят рисковете за месеци напред. Борис Джонсън изясни, че това значи „ че не би трябвало да излизате на открито, даже с цел да купите храна или съществени неща “. Той обаче не подреди затварянето на питейните заведения и заведенията за хранене, а се обърна към съзнанието на сънародниците си, като изясни, че разчита на притежателите и на британците да следват напътствията и разпорежданията.

" Сега е времето всички ние да спрем несъществените контакти с останалите и да спрем с маловажните пътувания “, сподели Джонсън. „ Трябва хората да стартират да работят от домовете си, където е допустимо. Би трябвало да избягвате пъбове, клубове, театри и други такива места “.

Според премиера Лондон е пред най-сериозен риск от гърмеж на епидемията. Запитан по какъв начин държавното управление ще убеди хората да се подчиняват на възбраните, откакто не се употребява законова насила, Борис Джонсън отговори: " Правителството има голяма власт, в случай че тя е нужна, а здравният министър даже може да забрани ръкостисканията. Но множеството хора ще одобряват, че ние сме зряла, напреднала демократична народна власт, в която хората доста ясно одобряват препоръките към тях “, счита Джонсън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР