Англия ще бъде принудена да направи шестчасово пътуване с треньор

...
Англия ще бъде принудена да направи шестчасово пътуване с треньор
Коментари Харесай

Английските звезди са изправени пред изтощително пътуване с треньор за мача от Евро 2024, тъй като УЕФА въвежда нови правила

Англия ще бъде принудена да направи шестчасово пътешестване с треньор за втория си мач от групата на Евро 2024 против Дания.

Трите лъва ще се изправят против датчаните, Сърбия и Словения на шампионата в Германия това лято. ФА избра петзвездния курорт Golfresort Weimarer Land покрай град Бланкенхайн за базов лагер за тима на Гарет Саутгейт.

От тази база в източната част на страната те ще пътуват до Гелзенкирхен, с цел да се изправят против Сърбия, Франкфурт, с цел да се изправят против Дания и Кьолн за конфликта със Словения. Новите правила за резистентност на УЕФА ще лимитират опциите за превоз, налични за тези мачове.

Целта е да се понижи въглеродният отпечатък на шампионата, като УЕФА изразходва £25 милиона за набор от ограничения, с цел да направи шампионата най-екологичния- в миналото. Една от тези ограничения е ограничението на въздушния превоз.

Указанията на УЕФА гласят, че се чака тимовете да пътуват към три часа с шосе или трен. Въпреки че това не е наложителна мярк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР