Англия се изправя срещу Бразилия за първи път от повече

...
Англия се изправя срещу Бразилия за първи път от повече
Коментари Харесай

Англия прогнозира XI за сблъсъка с Бразилия, след като Гарет Саутгейт потвърди троен удар с контузия

Англия се изправя против Бразилия за първи път от повече от шест години, до момента в който посреща южноамериканския тим на стадион Уембли.

Три лъва се бият със Селесао в събота вечерта. Английските почитатели евентуално биха могли да видят доста друга страна от нормалната. Капитанът Хари Кейн към този момент беше изключен за конфликта - и даже може да пропусне мача с Белгия идната седмица.

Кейн не е единствената звезда, която е отстранена. Нападателят на Арсенал Букайо Сака беше заставен да се отдръпна от тима, до момента в който Коул Палмър и Джордан Хендерсън също се оправят със личните си проблеми. Mirror Football преглежда по какъв начин Англия може да се подреди против Бразилия.

Настоящата интернационална пауза имаше за цел да даде на Саутгейт добра визия за това по какъв начин се показват неговите звезди. За благополучие той към момента има своя вратар номер едно, на който да се обади в лицето на Джордан Пикфорд и стоперът на Евертън би трябвало да резервира мястото си сред клечките.

Защитата, ситуирана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР