Англия разгроми България с 4:0 в мач от европейските квалификации,

...
Англия разгроми България с 4:0 в мач от европейските квалификации,
Коментари Харесай

Англия разгроми България на ”Уембли” с 4:0

Англия разгроми България с 4:0 в мач от европейските квалификации, който се игра в събота на стадион ”Уембли” в Лондон. Българите демонстрираха релативно постоянна игра първото полувреме и позволиха единствено един гол, само че през втората част англичаните тотално преобладаваха и вкараха елементарно още три гола.

Титуляри за България излязоха натурализираните бразилци Вандерсон и Марселиньо. За англичаните играха всички звезди, отпред с Хари Кейн и Рахийм Стърлинг. Спортните медии пресметнаха преди мача, че единствено Хари Кейн е четири пъти по-скъп от целия тим на България.

Той беше прецизен първо в 24-ата минута след необикновен подарък на Пламен Илиев. В 49-ата минута той удвои от дузпа след нарушаване на Бодуров. Стърлинг вкара за 3:0 в 54-ата минута. Отново Кейн се разписа от дузпа в 72-ата минута.

Това е осми следващ мач без победа за българите, които на процедура имат доста дребен късмет да се класират за Евро 2020 след единствено три мача от квалификациите. Българите ще посрещнат Англия в София след един месец. В другия мач от групата тимът на Косово реализира втора победа в квалификациите, откакто победи на собствен терен Чехия с 2:1. Косоварите имат 8 точки от 4 мача, а българите - 2 точки от три,

България стартира добре мача, като сподели постоянна игра през първите 20 минути. Българите бяха добре подредени и не правеха неточности. В 19-та минута бе анулиран гол на Хари Кейн, който се оказа в засада. Англичаните обаче иззеха контрола над мача. В 24-та минута българите позволиха сериозна неточност при изнасянето на топката. Вратарят Пламен Илиев подаде на Сърмов в наказателното поле, който му върна, с цел да избяга от пресата на англичаните. Вратарят опита да подаде на Божиков, само че прати топката към Стърлинг, който на Божиков и откри непокрития Кейн, който не пропусна. Това бе 23 гол за него от 40 мача за Англия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР