Англия и САЩ завършиха 0:0 във втори мач от групата

...
Англия и САЩ завършиха 0:0 във втори мач от групата
Коментари Харесай

Трудна вечер в UK! Американците измъчиха любимците им

Англия и Съединени американски щати приключиха 0:0 във втори мач от групата си на Мондиала. Америсканците още веднъж се оказаха доста сложен противник за Трите лъва и даже можеха да стигнат и до успеха.

Англия сътвори съвсем всичко належащо, с цел да поведе в резултата с настъпването на осмата минута.
-->
Но шутът на Хари Кейн беше блокиран в сюблимния момент от съвършено застаналия Уокър Цимерман.

Натискът на британците продължи и Хари Кейн опит да повтори гола на сътрудника си Ричарлисон от вчерашния ден, само че несполучливо.

Символичните посетители съжаляваха горчиво, че не водят в резултата малко преди да бъдат регистрирани 30 минути футбол на стадион " Ал Байт "

ГРЕДА НА ПУЛИШИЧ!! Положенията в актива на Съединени американски щати продължаваха да се натрупат, а освободените офанзивни дейности на " янките " още веднъж доведоха до опасност за Пикфорд. 

Нова американска офанзива прикова вниманието в 41-ата, когато Тимъти Уеа чукна триково с пета за Сержиньо Дест. Фланговият защитник напредна скоростно и реши да приключва самичък. На точната позиция се оказа Хари Магуайър, предотвратил надалеч по-голяма заплаха за " Трите лъва ".

В края на полувремето Маунт пропусна преференциална опция за британците.

През втората част британският народен тим едвам оцеля в границите на няколко следващи корнера. При тях Пулишич постоянно центрираше оптимално рисково, само че над всички постоянно се оказваше Хари Магуайър, който чистеше с глава..

В добавеното време на мача Хари Кейн дочака головото състояние пред себе си. Капитанът на Англия започва в точния момент и отигра с глава центриране от фаул. В насочването му обаче липсваше най-важното - точността.

Така Англия въпреки всичко е с удобните 4 точки досега, сокато Щатите са с 2 и ще играят мач на кръв против Иран в третия кръг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР