Ангела Меркел предупреди гражданите да си останат у дома, когато

...
Ангела Меркел предупреди гражданите да си останат у дома, когато
Коментари Харесай

Меркел: Останете си у дома

Ангела Меркел предизвести жителите да си останат вкъщи, „ когато е допустимо “, след следващия регистриран рекорден растеж на новозаразени от COVID-19 в Германия.

„ Трябва да създадем всичко, което можем, с цел да се уверим, че вирусът не се популяризира неконтролируемо – всеки ден е значим “, съобщи немският канцлер, представена от ДПА. „ Моля ви да се въздържате от всяко пътешестване, което не е в действителност належащо, от всяко тържество, което не е в действителност належащо. Моля, останете у дома – където и да сте “, добави още тя.

7830 случая на коронавирусна зараза записва страната през последните 24 часа, отбелязвайки нов връх за заболелите в границите на едно денонощие от началото на пандемията съгласно Института „ Роберт Кох “.

В Берлин броят на болните е скочил до 83.2 на 100 хиляди души. Властите възнамеряват да наложат по-стриктни хигиенични правила.

Според вестник „ Тагшпигел “ се обмисля въвеждане на наложително носене на маски за огромни скупчвания навън и ограничение на броя на групите от хора, които се събират на обществени места, до най-много петима.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР