Ангел Славков от днес официално вече не е старши треньор

...
Ангел Славков от днес официално вече не е старши треньор
Коментари Харесай

Спортист се раздели с Ангел Славков - обяви причините

Ангел Славков от през днешния ден публично към този момент не е старши треньор на третодивизионния Спортист (Своге). Славков пое състава в края на предишния сезон и оказа помощ на тима да завоюва промоция от Областните групи, само че от началото на акцията в Югозападна Трета лига Спортист завоюва единствено една победа в 13 мача и заема предпоследното място в подреждането.

" Разделяме се като другари и му пожелаваме триумф в идващото начинание. Взехме го напролет за влизане в трета лига и той свърши прелестно работата си. Ангел Славков е страховит експерт, работохолик и доста почтен човек, треньор за по-високо равнище. Той се постара, само че и ние му наложихме избрана рамка. Идеята ни беше да запазим тима от Областните групи и без привличане на нови играчи да се опитаме да бъдем конкурентни. Очаквахме по-добри резултати, само че не се получи. Разговаряхме и взехме решение да се разделим. При него имаше и фамилни аргументи поради всекидневното пътешестване до Своге. Не сме решили кой ще го размени. На този стадий тимът ще бъде воден от някой от помощниците ", съобщи президентът на Спортист (Своге) Петър Веселинов.

Славков е някогашен асистент треньор на младежкия народен тим на България, както и на столичните Левски и Славия. Той също по този начин е бил ментор на Рилски състезател, Оборище (Панагюрище), Беласица, Родопа и на кипърския Пафос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР