Ангел Джамбазки е готов да се откаже от евродепутатското си

...
Ангел Джамбазки е готов да се откаже от евродепутатското си
Коментари Харесай

Евродепутатът Ангел Джамбазки призна какво ще прави, ако бъде избран за кмет на София

Ангел Джамбазки е подготвен да се откаже от евродепутатското си място, в случай че бъде определен за кмет на София. На въпрос дали ще наусне Брюксел, той отговори малко: "Без подозрение ".

Пред Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация показва подготвеност да взема решение проблемите на столицата.

Посочи, че е бил 8 години общински консултант и познава нещата, които тревожат столичани. От думите му стана ясно, че акцент ще бъде периферията на София.

,,Ще приказваме на хората на ул. "Президент Линкълн " в кв. "Овча купел ", която няма осветяване.

За хората от Старопланинската яка, които още нямат канализация. Говорим на тези хора, които чакат от кмета да свърши тези битови неща, които години не са направени.

ВМРО се отнася отговорно към всяка една изборна позиция. Градът има задоволително проблеми. Не участваме в никакви уредени мачове, желаеме да решим въпроси, които сме сложили в София'', разяснява Ангел Джамбазки.

Джамбазки уточни и ромския проблем и съобщи, че Движение за права и свободи се пробва да вкара свои общински съветници, като купува ромските гласове.

Междувременно водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов е уверен, че Джамбазки е най-подготвеният претендент за кмет на София поради сериозния си политически опит.

Каракачанов разяснява, че "джавкането " сред другите претенденти е омръзнало на хората.

,,Аз не употребявам защита и вървя свободно измежду хората и ги заговарям,знам проблемите им ", разяснява той.

,,Дами и господа, един политик няма потребност да е ляв или десен, той би трябвало да знае проблемите и да може да ги взема решение.

Джамбазки беше общински консултант 8 години. Той е най-подготвеният политик във Вътрешна македонска революционна организация.

Има към този момент опит и като евродепутат. Искаме млади и енергични хора, които знаят проблемите ", сподели още Каракачанов.

На въпрос, че Ангел Джамбазки е безконечният претендент за всеки пост водачът на Вътрешна македонска революционна организация отговори иронично: "Освен това навърши и 40 години, подготвен е за президент ", само че добави: "Президентските избори са след две години, тогава Джамбазки ще е в половиния си мандат като кмет. Не, няма да го издигаме за президент ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР