Ангел Ангелов постъпва в системата на образованието преди мен, пред

...
Ангел Ангелов постъпва в системата на образованието преди мен, пред
Коментари Харесай

Заплашваният шеф от МОН: Ангел Ангелов се закани да срути всичко заради икономически интереси за 80 млн. лева

Ангел Ангелов постъпва в системата на образованието преди мен, пред октомври 2016 година Като специалист си извършва качествено работата. След приключване на информация в края на ноември той нахлу и стартира да ме заплашва, както и програмата по която работехме. Имаше рецензии от компании, които не са спечелили планове. Дали той стои зад това, сега се проверява. Това сподели заплашваният началник от МОН Кирил Гератлиев пред БТВ.

"Той ми сподели, че ще срути всичко. Очевидно има нарушени стопански ползи за над 80 милиона лв. “, съобщи той.

"Веднага по-късно го изолирах от плановете и му ограничих достъпа до информация. Възможно е да има и спор на ползи. Той касае член на Комитета за наблюдаване, който участва на последното съвещание - Иво Костов. Той употребява информация, която е вътрешна и поверителна и няма по какъв начин да я има. Той я показа пред присъстващите ", разкри Гератлиев.

"След това последваха нови закани и подаване на сигнали против мен. Сега премислям да подам и последващи сигнали. Извършвам доста щателна инспекция какво е правил господин Ангелов от септември месец 2016 година до този миг. Ще се върнем и по-назад ", съобщи заплашваният началник от МОН.

Той не изключи Ангелов да е работил тайно, с цел да попречи на европейски план, а това би рефлектирало и върху кабинета.

"Не мисля, че този случай хвърля сянка върху целия план, тъй като има надзор на разнообразни равнища и от разнообразни служби ". "Аз имам съображение да го уволня. Не е елементарно обаче, защото законът пази държавните чиновници. Той сега е в болничен. Това е чест способ в структурата ни. Заплатата му е над междинната за страната “, сподели още Гератлиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР