Андрей Баташов си отиде едва на 45 години след тежко

...
Андрей Баташов си отиде едва на 45 години след тежко
Коментари Харесай

Майката на Баташов изригна срещу вдовицата му

Андрей Баташов си отиде едвам на 45 години след тежко боледуване и остана една от огромните звезди на българската сцена. От този миг до момента майка му Теодора не поддържа никакви връзки с вдовицата му Боряна. Дори не желае да я загатва. Вместо с нея, старата жена постоянно се чува с някогашната танцьорка от отбор " Филип Кутев " Кристина, с която Андрей живя в продължение на 9 години преди да срещне Боряна.

" Не разбрах какво се скапе при тях. След това по какъв начин я откри тази люлинска превъзходна – аз по този начин ѝ споделям... Тя е безмилостен човек, само че по необясними за мен аргументи той се влюби в нея ", споделя съкрушената от тъга майка на артиста.

" Той сгреши единствено един-единствен път и то беше съдбовно. Не можа да открие подобаващата за него брачна половинка ", прибавя още майката на артиста, която не е харесвала Боряна още през цялото време, само че е спестявала това на сина си.

Припомняме, че Андрей Баташов се венча за 20 години по-младата от него Боряна през есента на 2008-ма на загадка гала в Царска Бистрица, едвам 3 месеца след запознанството си. Двамата по този начин и нямаха дете - артистът доста желал да има момиченце, само че Боряна още не била подготвена и по този начин съкровената му фантазия останала неосъществена, написа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР