Андрей Арнаудов: Очакваме всички млади хора в Русе на 25

...
Андрей Арнаудов: Очакваме всички млади хора в Русе на 25
Коментари Харесай

Александър Сано и Юлияна Дончева сред лекторите на предстоящия кариерен форум на Bulgaria wants you

Андрей Арнаудов: Очакваме всички младежи в Русе на 25 ноември в Канев център

Остават броени дни до началото на кариерния конгрес, проведен от медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов -„ Bulgaria wants you “. Лектори на събитието ще бъдат известният артист Александър Сано, журналистът и публицист Юлияна Дончева  и международно известният живописен шеф и дизайнер на анимационно студио Pixar Антъни Христов.

Форумът, носещ името „ Живот и кариера – за какво в България? “ ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център на Русенския университет „ Ангел Кънчев “. По време на събитието български и интернационалните компании ще срещнат гостите с съответни работни оферти. Вратите за посетителите ще бъдат отворени в 13:00 ч., а формалната част е с начален час 14:00 и с предстояща дълготрайност към 2 часа. След закриването изложбената повърхност ще остане отворена за гости и посетители до 17:00 ч.

“Щастлив съм, че единствено месец след огромното ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Надявам се в Русе хората да научат, че могат сполучливо да се развиват в България, вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, по този начин и от другите оферти за работа “ – показа тв продуцентът Андрей Арнаудов.

Юлияна Дончева също не крие, че емиграцията на младежите е мъчителен за нея проблем. Тя е майка на две деца и е на мнение, че те би трябвало да живеят и развиват в България, тъй като страната ни има потребност от окуражени и образовани персони, които да я съставляват. „ България има потребност от силата, гения и модерната визията за бъдещето на всеки един младеж. Реализирайте фантазиите си тук, тъй като вашият възторг ще промени живота на всички нас “ – споделя Юлияна.

Антони Христов близо 40 години живее оттатък Океана. Медиите го дефинират като „ българската диря “ в меката на киното, а той себе си – като индивидът зад брилянтни анимации като Търсенето на Немо, Wall-E, Феноменалните 2. „ Прекарах 18 години в правене на анимационни и късометражни филми. Като цяло не съм се замислял, по кое време ми е бил върхът на кариерата, просто тъй като за мен животът ми е бил единствено една непрекъсната работа – от филм на филм. Да работиш в колос като Pixar е влиятелно, само че аз бях воден от магията на анимацията. Това беше моята пристрастеност, само че любовта ми към България се оказа по-силна “ – споделя той. Днес Антони Христов живее и работи в България и обратно на общото разбиране е на мнение, че страната ни е доста подобаваща за бизнес.

Събитието на 25 ноември е гратис, само че изисква предварителна регистрация на уеб страницата на платформата bulgariawantsyou.com.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР