Андреа Тринкиери ще започне втория си сезон в Сърбия, където

...
Андреа Тринкиери ще започне втория си сезон в Сърбия, където
Коментари Харесай

Тринкиери: Сърбия може да победи САЩ и американците го знаят

Андреа Тринкиери ще стартира втория си сезон в Сърбия, където е треньор на Партизан (Белград), а в навечерието на Мондиал 2019 разяснява възможностите на “плавите” на идното международно състезание по баскетбол. 51-годишният италиански експерт бе безапелационен, че западните ни съседи могат да победят американците, които са настоящите първенци на света и в Съединени американски щати знаят това доста добре.

“Американците си остават №1 за мен, само че Сърбия играе приказен баскетбол и не считам, че различен тим на Световното ще може да играе на такова равнище. В един мач всичко може да се случи, а сърбите изрично могат да завоюват дуел против Щатите, като самите американци са наясно с това”, съобщи Тринкиери, представен от медиите в Сърбия.
Схемата на шампионата в Китай е такава, че американци и сърби могат да се срещнат най-рано в полуфиналната фаза на конкуренцията. По-рано през лятото селекционерът на Сърбия Саша Джорджевич стартира психическа война със противника, заявявайки, че " Господ би трябвало да е на помощ на американците, в случай че срещнат сърбите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР