Андреа се опита да е секси със снимките си от

...
Андреа се опита да е секси със снимките си от
Коментари Харесай

"Някой да ѝ подари пемза": Андреа опита да е секси, но показа лоша хигиена

Андреа се опита да е секси със фотосите си от Велинград, за които писахме предходната седмица, само че някои почитатели видяха две любопитни неща. Фотошопът е нормален, изтъкнат и напълно в реда на нещата, само че другата панорама... тя е по-притеснителна.

Наблюдателни почитатели поучават Андреа да си купи пемза, тъй като петите ѝ са загрубели. Е, най-малко по този начин стоят нещата, в случай че приближите малко повече фотографията, чиято цел другояче е да покаже пухкавото дупе на певицата.

Виж още: Нова връзка на хоризонта?! Влогърката Стела се чукна с тайнствен мъж 

 Instagram

Дупето го виждаме постоянно, не е някаква изненада, само че петичките на Андреа ни тормозиха леко. " Купи си пемза ", " Някой да ѝ подари пемза, смешно е ", " Малеее... петите гърмят ", пишат почитатели, а други съжаляват откровено залязлата безславно някогашна звезда. 

" Абе жена, стегни се в една хубава алена рокля, високи токчета, хубава прическа, разчекната като изтървана... какви са тези грозни картинки. Жалко за майка ти и татко ти ", написа пък друга фенка. 

Ние предлагаме на ниска цена способ, с който Андреа ще оправи загрубелите от високите токчета крачета. Слага един леген с топла водичка, сода за самун и малко сапун. Накисва работливите крачета за 20 минути, а през това време може да направи едно LIVE включване в Instagram с хавлиена забрадка на главата. След това просто изтърква всичко с пемзата, намазва с кремче и е подготвена за нови подвизи и фотосесии в хотели.

Виж още: Симеон от " Игри на волята " знае каква е идеалната връзка и май има нещо ново към него

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР