Андреа пусна поредната фалшива снимка в социалната мрежа. Тя реши

...
Андреа пусна поредната фалшива снимка в социалната мрежа. Тя реши
Коментари Харесай

Андреа пак се излага с фалшива снимка

Андреа пусна следващата подправена фотография в обществената мрежа. Тя реши да отвърне на уместните рецензии поради прекаляването с фотошопа и забележителната разлика с действителния й облик. Залязлата фолк дива пусна разголена фотография от банята, съпроводена от коментар.

“Очевидно съм най-коментираната жена в страната! А аз си мислех, че с цел да не ме не помнят би трябвало да пущам повече песни. Оказа се, че и дребното са Ви задоволителни, с цел да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това несъмнено не го пиша за всички, тъй като има хора удовлетворени от живота си, които не се занимават с нелепости. Благодаря Ви! ", написа някогашната на Кобрата.

Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, с цел да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме поставя на корица. Усещам, че нямате самообладание да пусна най-новата ми ария. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме стимулира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от доста по-належащи проблеми в страната ни колкото се интересувате от едни фотоси, представете си какъв брой по-напред щяхме да бъдем като страна! Благодаря!” – написа изпълнителката в обществената мрежа.

Източник: Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР