Андреа приема много тежко бащинството на Кубрат Пулев. Боксьорът направи

...
Андреа приема много тежко бащинството на Кубрат Пулев. Боксьорът направи
Коментари Харесай

Андреа си сряза вените! Певицата не иска да живее, щом Кубрат има дете


Андреа приема доста тежко бащинството на Кубрат Пулев. Боксьорът направи семейство доста бързо след тяхната разлъка, а това я унищожава.

Фолк дивата очакваше Кобрата да тъгува за нея и да си остане остарял ерген, тъй като е по-голям от нея. Вместо това, 41-годишният състезател стана небрежно татко и стъжни живота на някогашната си.

Андреа е била видяна на присъединяване с превързани китки и се смята, че си е срязала вените предната нощ. Причината е, че страда доста по Кубрат и това, че той стана татко, й посочило, че го е изгубила вечно.

Все отново някои от почитателите на певицата допуснаха, че не е желала да поставя завършек на живота си, а единствено да се направи на жертва и да притегли внимание. Това не й е за първи път.

Същото направи и с новината, че има гадже на име Виктор. Твърди се, че той е на другия бряг и връзката им е единствено заслон.

Припомняме, че Кобрата доста искаше дете от Андреа, само че тя непрекъснато му отхвърляше. Сега той към този момент е с друга и доста бързо стана женски баща.

В същото време певицата натрупа годинки и напълно скоро хората ще почнат да я съжаляват, че е остаряла мома. Като всяка остаряла мома обаче, и Андреа сама ще си е отговорна.

Източник: Flagman.bg, Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР