Андреа и откровенията й, свързани с музикална компания Пайнер“, отприщиха

...
Андреа и откровенията й, свързани с музикална компания Пайнер“, отприщиха
Коментари Харесай

Андреа отново посече Пайнера: Той рекетира заведения и певци – ако беше в друга държава, вече щеше да е в затвора за това!

Андреа и откровенията й, свързани с музикална компания „ Пайнер “, отприщиха още по-сериозни самопризнания от нейна страна. Дори водещи на излъчвания се тормозят дали е сигурна, че желае думите й да бъдат излъчени, защото се тормозят какъв ще бъде ответния удар и какви вреди ще й нанесе, разбра HotArena .

Темата за „ Пайнер “ от една страна е доста значима за всички хора, които се занимават с музика в България. Остави мен на страна. Много ми е погрешно, че  хората живеят в един непрекъснат боязън. Не мога да допускам, че хората имат това шубе - да излязат и да приказват за обстановката, която се случва сега. Между другото това, което ти описвам сега, никой не го е приказвал. Хората имат този боязън да приказват за неща, които са доста значими - за нас хората в Поп-Фолка и особено за „ Пайнер ”.

 

Давам образец: Влизаш в един магазин и цените са повишени с над 40% и ти искаш да си купиш нещо от този магазин, обаче тази цена е нерентабилна за теб, като консуматор, освен за теб, а за безусловно всички. И внезапно ти се предлага един контракт, в който ти към този момент можеш да си купиш всички артикули с 40% надолу и ти се съгласяваш, тъй като нямаш избор. Всъщност тази цена, която е с 40% надолу, е действителната цена. Кой печели единствено в тази обстановка? Това е изнудване на шефовете на заведенията. Аз съм говорила с доста шефове, които са били притискани да подписват контракти и да работят единствено с тази компания и са изнудвани под подобен тип форма на едни цени. И какаво се случва? Те се пробват да платят тези цени, тези цени не дават отговор на равнището, на което ние българите живеем, тъй като, дай да си кажем - ние българите не сме на европейското равнище, а цените са на европейско равнище.

 

На всичко от горната страна до изпълнителите не се стигат тези цени, в противен случай - и те са в тази позиция. Изпълнителите са в същата позиция, в която са и заведенията. И кой е единствения, който печели?! Един манипулатор, който манипулира всички. Не желая да атакувам никой, само че би трябвало да се приказва за тези неща. Ако към момента желаеме да имаме музика, манипулатори като този човек, който ръководи компания “Пайнер ”, не може да бъдат допускани повече да живеят тук и да не престават да вършат това.

 

Ако това е Румъния, тъй като аз работя с едни от най-големите продуценти в Румъния, този човек може би щеше да е в пандиза. Наистина в никакъв случай не може да се допусне подобен тип рекетиране, а и се рекетира и от вътре и от вън “.

Андреа прибавя, че за последната година заведенията са намалели с 50%. Според нея всички си мълчат, а казусът, че губят местата, на които пеят, е доста сериозен и ще става все по-лошо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР