Андреа и Кубрат Пулев отново са разделени и този път

...
Андреа и Кубрат Пулев отново са разделени и този път
Коментари Харесай

Бомба от шокиращи признания на Андреа: Кобрата ѝ изневерил и твърдял, че тя ще се самоубие

Андреа и Кубрат Пулев още веднъж са разграничени и този път наподобява дефинитивно. Това излиза наяве от дълга обява на певицата в Instagram, където тя разкрива аргументите за раздялата, които сигурно изненадват, а даже и шокират.  " След 13-годишна връзка, може би е " обикновено ", да изневериш на индивида до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони ", стартира обявата си Андреа, като добавя, че евентуално става въпрос за разлика сред ценностни системи и морал.

Виж още: Тежкият роман на Сузанита: За опиатите, халюцинациите, фантазиите и бъдещето!

Андреа прецизира, че в никакъв случай не би изневерила, а просто би прекратила връзката си.  " Явно държанието ми и правилата ми са " по-мъжки " от много " смели " мъже ", добавя тя и прецизира, че знае, че доста дами у нас са минали през това. " … Но се се оказа, че единствено аз в дребна България, не съм знаела, че,,бъдещият ми брачен партньор ” " си има съществени гаджета ", написа в прочувствената обява тя. 

Виж още: Теди Бургазлиева в зашеметяваща форма: Как смъкна килограмите от бременността и какво я стимулира?

Кулминацията в признанията идва, когато Андреа написа за " оправданията " за какво мъжът до нея (Кубрат Пулев) даже и в пиковия миг на своята кариера е траял да бъде с певицата. " Да оправдаваш себе си, за какво си по отношение на дамата до теб с неистини от рода на " Тя е болна ", " Тя ще се самоубие ", " Тя е унищожена ", " Тя е луда ”, " Тя е на тежки медикаменти ”.....а в действителност да молиш дамата до себе си " Моля те роди ми дете ”, " Бъди моя брачна половинка,стига с тази кариера ", написа Андреа.

Виж още: Николета Лозанова потъна в разкош в сърцето на Пирин и се пусна без грим - още по-красива е!

" Не бих споделила, че съм неуместно момиче, очевидно имах вяра в добротата или най-малко, че към момента има качествени и лоялни хора, само че се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и неистини ", приключва тя.

Виж още: Звезден бейби взрив по време на изключителното състояние! Кои известни българи станаха родители?

През месец март Андреа разгласява над 50 story-та с общи фотоси с Кубрат Пулев. Малко по-късно двамата демонстрираха непосредственост към стрелбището, каот певицата качи фотография, на която боксьорът ѝ демонстрира по какъв начин се стреля. Тази фотография към този момент е изтрита. 

Виж още: Джена с доста благ жест към зрелостниците

Първата по- " шумна " разлъка на двамата беше през юли месец на предходната година. " Твърде съм млада за женитба и прекомерно остаряла, с цел да вземам участие в хлапашки игри. Наслаждавам се на живота на необвързаните ", написа тогава тя. В последвали изявленията на Кубрат Пулев той нееднократно споделя, че тя е добра жена, за която му е мъчително.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР