Андреа Драганова - бившата съпруга на комика Васил Драганов, изригна

...
Андреа Драганова - бившата съпруга на комика Васил Драганов, изригна
Коментари Харесай

Бившата на Васил Драганов: Докато ме плюеше, че съм с кебапчия, той се е въргалял в чаршафите с колежка!

Андреа Драганова - някогашната брачна половинка на комика Васил Драганов, изригна пред медии през днешния ден, по отношение на новата обич на артиста. Андреа, която ще смени семейството си и евентуално ще вземе тази на новия си брачен партньор - Борислав Манов (ако сключат брак), няма нищо срещу Васил да си има възлюбена и да е благополучен с нея.

Тя недоумява единствено по какъв начин е допустимо по едно и също време да си ляга с колежка (разбра се, че това е Ева Тепавичарова) и да плюе нея и Манов. Андреа се кълне, че не е знаела за забежката на Драганов и е научила за първи път за това от медиите.



" Не мога единствено едно да приема. Защо трябваше да се случи целият този скандал и да бъда оплювана обществено, да бъда обиждана и наричана жена, която е хукнала по кебапчия, до момента в който той си е имал държанка и е мачкал чаршафите с колежка... Нека да е благополучен и да се обичат, само че дано и тези разправии да приключат ", надява се Андреа.

Тя показа, че през юни ще се роди детето й от Борислав, а сега двамата с него са на отмора. Каза също, че доста обича двете си деца от Васил и се моли те да са добре и връзките им да се запазят, той да не ги настройва против нея.

" Важно е децата да порастват и да живеят спокойни и да знаят, че са обичани. Синът ни е още дребен, мъчително ми е да си показва, че ще израсне с криви разбирания за случилото се. А това е естественият ход на живота, хората се събират и разделят. Важното е уважението да остане ", сподели Андреа.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР