Андре Рийо, световноизвестният цигулар и диригент, е готов отново да

...
Андре Рийо, световноизвестният цигулар и диригент, е готов отново да
Коментари Харесай

Андре Рийо се завръща в България през март 2024

Андре Рийо, световноизвестният цигулар и диригент, е подготвен още веднъж да плени българската аудитория, след дълго чаканото си завръщане в у нас като част от международното си турне. Концертът му ще бъде в София, на 15 март 2024г, зала „ Арена София”. Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „ Йохан Щраус”, хор и солисти от разнообразни националности, в репертоар, разпрострян се от типичен музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп шлагери и опера.

Рийо е един от най-популярните музиканти в света, с продадени 40 милиона копия албуми, прочут е със своите сантиментални, вдъхновяващи и занимателни осъществявания. Концертите му постоянно включват ослепително светлинно шоу, обилни костюми, спектакли, в които въвлича публиката, като това ги прави неповторимо и завладяващо прекарване. Това чувство за общественост и празник е трансформирало концертите му в шлагер за аудитория от всевъзможни възрасти и националности. Престоящият концерт дава обещание да не бъде по-различен, като Рийо и неговият оркестър „ Йохан Щраус” ще показват присъщия си жанр.

 Последният концерт на Андре Рийо в България беше през 2022 година

„ Емоциите са ключът! Когато една музика допре сърцето ми, знам, че ще допре и вашите сърца. Очаквам с неспокойствие най-накрая да се върна в България идната година с моя оркестър „ Йохан Щраус”, хор и доста интернационалните солисти. Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, споделя Андре.

Специален посетител на турнето е 15-годишната Ема Кок, която сe прочу с над 60 милиона гледания в обществените мрежи с осъществяването си на Voilа на французойката Барбара Прави.

 Андре Рийо се завръща в България през март 2024 година

Турнетата на Андре Рийо надвишават продажбите на най-хубавите международни поп и рок звезди. Концертите му са образно наслаждение – от музикантите, смесващи се с публиката при започване на концерта, с цел да се качат на сцената, обилните костюми и големият екран с красиви картини, основани особено за всяка ария – всичко това подсигурява вълшебна вечер за цялото семейство. Концертите на Андре Рийо са незабравимо прекарване за всеки, който обича красивата музика, романтиката и заниманието.

Видеата му доближават над 1 милиард гледания в YouTube. 10 милиона почитатели го следват във Фейсбук, продал е над 40 милиона албума в целия свят.



Пригответе се да преживеете магията на Андре Рийо, когато нидерландският цигулар и неговият 60-членен оркестър „ Йохан Щраус” – най-големият частен оркестър в света – най-сетне ще се завърнат в България. Бъдете част от международното турне на Андре Рийо! Билети се продават в мрежата на Eventim.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР