Анджелина, още не съм писал поезия на твоя език, но

...
Анджелина, още не съм писал поезия на твоя език, но
Коментари Харесай

Дмитрий Рогозин с изненадващо послание към Анджелина Джоли

" Анджелина, още не съм писал лирика на твоя език, само че ти, приятелко, ме разочарова. Тогава ще пиша на нормалния си език ", написа ръководителят на държавната корпорация " Роскосмос " Дмитрий Рогозин във връзка визитата на американската актриса Анджелина Джоли в украинския град Лвов.

„ Ела при нас в Донбас! Има водка, бира, мая “, стартира стихотворението на Рогозин. В творбата си шефът на " Роскосмос " твърди, че благосъстоянията на Донбас ще принудят някогашният брачен партньор на Джоли Брад Пит да " остане с отворена уста ".

„ Суровият ни боец няма да обиди хубавицата. Той те е виждал на кино и ще се радва да те види онлайн “, се споделя в последните редове на стихотворението.

Анджелина Джоли изненадващо посети Украйна. В обществените мрежи се върти видео, в което холивудската звезда първо посещава кафене в Лвов, а по-късно се разхожда из територията на локалната гара. Актрисата е дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации за бежанците от съвсем двадесет години./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР