Анджелина Джоли разкри детайли за предполагаемото агресивно поведение на бившия

...
Анджелина Джоли разкри детайли за предполагаемото агресивно поведение на бившия
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с нови обвинения в насилие към Брад Пит

Анджелина Джоли разкри елементи за хипотетичното нападателно държание на някогашния си брачен партньор Брад Пит по време на правосъдното дело през днешния ден.

В подаденото до съда в Лос Анджелис заявление се твърди, че Пит се е опитал да сложи изискване Джоли да продаде каузи си във винарната със съглашение за неразкриване на информация, което би ѝ забранило да разисква обществено " физическото и прочувственото принуждение на Пит над нея и децата им ".

В жалбата на Джоли се разказва епизод по време на полет с частен аероплан през септември 2016 година до Франция, при който Пит сякаш " хванал Джоли за главата и я раздрусал ", след което я " блъснал в стената на банята ". Пит също по този начин " душил с ръце едно от децата и блъснал друго в лицето ", се твърди в жалбата.

Адвокатите на Пит не са дали отговор незабавно на запитванията на медиите през вчерашния ден.

В подадената тъжба се развиват насрещни искове против Пит по делото, което той заведе против Джоли и някогашната ѝ компания през февруари. Пит твърди, че продажбата от Джоли през септември 2021 година на каузи ѝ във винарната Chateau Miraval на интернационална компания за питиета е била противозаконна, защото двойката се е съгласила, че в никакъв случай няма да продава дяловете си без единодушието на другия.

В подадената във вторник тъжба Джоли декларира, че такова съглашение не е съществувало и че Пит е отказал да откупи дяловете й, в случай че тя не се съгласи на " безсъвестна заповед за премълчаване " във връзка с неговото държание.

В своята тъжба Джоли също по този начин съобщи, че ФБР е проучило случая в самолета и " е стигнало до заключението, че държавното управление има основателна причина да упрекна Пит във федерално закононарушение "./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР