Анджелина Джоли, която е посланик на добра воля на ООН,

...
Анджелина Джоли, която е посланик на добра воля на ООН,
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с мисия в Украйна. Какво ще прави?

Анджелина Джоли, която е дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации, изрази състрадание към жителите на Украйна след експанзията на Путин и съобщи готовността си да помогне на тези, които останаха без дом.

Актрисата работи с Агенцията за бежанците, благотворителна организация, която оказва помощ на хора, изгубили домовете си.

Като доста от вас се апелирам за народа на Украйна. Заедно с моите сътрудници от Службата на Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците, ние се фокусирахме върху това да създадем всичко допустимо, с цел да подсигуряваме отбраната и правата на бежанците в района. Виждали сме известия за жертви и хора, напускащи домовете си в търсене на сигурност. Твърде рано е да се каже какво може да се случи, само че смисъла на всичко това за народа на Украйна и за интернационалния ред не може да бъде надценено, написа холивудската звезда в Instagram.

Анджелина Джоли от години се занимава с филантропична активност. Актрисата се пробва да притегли публичното внимание към проблемите на бежанците и постоянно посещава страни, чиито поданици са потърпевши от военни дейности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР