Анджелина Джоли дари 1 милион долара за организацията No Kid

...
Анджелина Джоли дари 1 милион долара за организацията No Kid
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и други звезди дариха милиони

Анджелина Джоли подари 1 милион $ за организацията „ No Kid Hungry “, която подкрепя фамилиите на обществено неравностойни деца.

„ Над един милиард деца по света не вървят на учебно заведение поради пандемията. Много малчугани зависят от грижите и храната, които получават в образователните заведения, в това число 22 милиона американчета. От „ No Kid Hungry “ се стараят да обезпечат помощ на допустимо най-вече фамилии “, съобщи актрисата.

Риалити звездата Кайли Дженър също способства с 1 милион $ в битката против вируса. Дарението на най-младата милиардерка ще бъде оползотворено за обезпечаването на екипировка на личния състав в здравни заведения.

Тейлър Суифт и Ариана Гранде пък се погрижиха за почитателите си. Певиците са почнали да оказват помощ на феновете си, които са останали без работа в разгара на пандемията. Една от последователките на Суифт в Туитър написа, че певицата й е дарила 3 хиляди $, без които нямало да може да остана да живее в жилището си в Ню Йорк. От „ Page Six “ предадоха, че Гранде подарява на почитатели сред 500 и 1000 $ за всеки. Нейн почитател разкри, че певицата е осигурила месечната му заплата, която той сега не получава. Твърди се, че Ариана се е отзовала на 20 фенове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР