Анджела Тасева е една от най-популярните мацки в OnlyFans. Близка

...
Анджела Тасева е една от най-популярните мацки в OnlyFans. Близка
Коментари Харесай

Това дупе не е туршия! Анджела Ташева от OnlyFans показа неподозирани умения

Анджела Тасева е една от най-популярните мацки в OnlyFans. Близка другарка е с Tattstoner, а пред Vbox7 Анджела загатна, че двете палавници приготвят горещо видео за платформата, от която изкарват луди пари. Анджела ни сподели, че се случва месечно да си докарва по 9 хиляди Не е нужно да описваме наличието, което споделя, с цел да ви стане ясно.

Виж още: Преслава остава за непрекъснато на Пукет? Певицата е в Тайланд от седмици

 Instagram

Ташева обаче умее и други неща, както се вижда от фотото горе. Мацката не е топ кулинар, само че от време на време се пробва да готви и обича да меси. Тесто най-вече, само че дали ѝ се отдава... не се наемаме да оценяваме и твърдим нищо! Но признаваме едно - фотографията е секси.

Виж още: Той към този момент не се споделя Сам Смит! Моля от през днешния ден да го наричате единствено и само Глориа! 

Миналото на Анджи е цялостно с всевъзможни дивотии, които не са добър образец. Мацката разкри пред камерата ни, че като дребна " се е налагало " да краде, бягала е от у дома и даже са я пускали за национално търсене. " Бях проблематично дете, тъй като имахме фамилни проблеми и ми се отразиха ", сподели Анджи.

Виж още: " Крала съм коли и съм била под национално търсене ": Анджела от OnlyFans, която скандализира нета 

Анджи показа, че е била арестувана от органите на реда. " Когато бях дребна правех много незаконни неща. На 17 години участвах в обири на коли, само че не желая да приказвам за това ", отсече Ташева. Момичета и момчета, Анджи не е добър образец и това би трябвало да се знае!

Еротичната моделка е много скандална, само че не ѝ пука. Налитала е на пердах няколко пъти, даже са ѝ пускали тъжба. Бъдете деликатни с Анджи.

Виж още: Топ трендовете в модата за 2023: Ултрасексуалност и разголени тела

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР