Анди Мъри намери загубените годежен пръстен и миризливите си маратонки.

...
Анди Мъри намери загубените годежен пръстен и миризливите си маратонки.
Коментари Харесай

Анди Мъри намери миризливите си маратонки и пръстена

Анди Мъри откри изгубените годежен пръстен и миризливите си маратонки.

Припомняме, че шотландецът загуби маратонките си след подготовка в Индиън Уелс, а по-лошото е, че към тях по традиция беше привързана и брачната му халка.

" Разбрах, че съм си не запомнил маратонките си на корта, а на идната заран ги нямаше. Първоначално не го одобрих като огромен проблем, до момента в който физиотерапевтът не ме попита - А пръстенът там ли беше? Хора, апелирам ви, помогнете ми. Трябва да го намеря, тъй като другояче съм загазил съществено ", написа тогава Мъри.

Шотландският тенисист разкри, че скъпото украшение е било нанизано на една от връзките на маратонките, които оставил под автомобила си на паркинга на хотел в Калифорния.

Причина за това е, че те миришели толкоз доста след подготовка, че британецът бил заставен да ги " проветри " през нощта. Мъри обаче толкоз се бил разсеял, че не запомнил къде ги е оставил.

" Малък ъпдейт за всички. Можете ли да повярвате? ", написа Мъри под фотография със изгубените движимости. " Обувките ми към момента смърдят извънредно, само че те са тук, както и пръстенът. Най-накрая ще оправя връзките с жена ми! ".

34-годишният Мъри се ожени за обичаната си Ким през 2015 година, като двамата имат три деца.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР