Аналната стимулация е любопитна тема, която вълнува много хора, готови

...
Аналната стимулация е любопитна тема, която вълнува много хора, готови
Коментари Харесай

Най-често задаваните въпроси за аналната стимулация с бът плъг

Аналната стимулация е любопитна тематика, която вълнува доста хора, подготвени да преборят табуто! Sexwell.bg показва отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с известните за анална стимулация бът плъгове.

1. Какво е бът плъг?

Анален разширител, анална запушалка, бът плъг / butt plug, анално дилдо и така нататък са все нарицателни за този тип анална играчка. Тя прави тъкмо това, което името ѝ подсказва: запушва дупето. Основната функционалност на тази играчка е да носи приятност и да приготви ануса за по-сериозен вид игра.

2. Как да схвана кой бът плъг е безвреден и кой-не?

Има три правила, които в никакъв случай не трябва да пренебрегвате, във връзка с аналният секс. Те са:

необятната основа - постоянно използвайте анален разширител с необятна основа. Тя ще предотврати навлизането на играчката прекомерно надълбоко в ректума. Не мислете, че изваждането оттова е елементарно, единствено тъй като по принцип нещата " излизат " от ануса: дебелото черво е нагънато и влезе ли корав предмет там, той може да се в профил единствено оперативно - което е скъпа, мъчителна и много неловка процедура.

гладката повърхнина - качествените секс играчки за анален секс се отливат по шаблон и нямат ръбчета от срастване. Ако по аналният ви разширител има ръбчета, те могат да наранят ректума и да ви основат проблеми.

материалът, от който е направен - добре е да заложите на секс играчка, направена от чист силикон, метал или боросиликатно стъкло - те са извънредно гладки, непорести (не задържат миризми и бактерии) и се почистват доста елементарно. Евтините секс играчки от Jelly и други примесени меки материали могат да отделят нездравословни химикали в тялото, а и са извънредно порести, надлежно при погрешно предпазване могат да развият бактерии и неприятна миризма.

3. Как да избера бът плъг, в случай че съм начинаещ/а?

Нашият съвет е да се насочите към анален разширител с по-компактни размери. Нещо с дебелината на един/два пръста за най-предпазливите; Или дребен анален разширител за по-смелите.
Възбудата може да ви накара да се полакомите за размера, само че ще е най-добре в действителност да започнете с дребния размер.

Относно типа играчка - има невибриращи и вибриращи анални разширители. Вибрацията спомага за по-силната възбуденост и за отпущането на сфинктерните мускули, само че не е наложителна. Тя е по-подходяща при мастурбация и секс. За дълготрайно носене е по-добре да изберете невибрираща играчка.

4. Как се слага и изважда бът плъг?

Ключово за всеки вид анална стимулация, е това да сте отпуснати. Аналният разширител следва да е затрупан с щедро количество подобаващ анален лубрикант (повече за това в идната точка). Така той елементарно ще се плъзне сред сфинктерната тъкан, а необятната основа ще го застопори намясто. Повечето анални разширители имат тънки вратлета, с цел да разрешат на сфинктера да се затвори към тях.
Ако избързате със слагането, е допустимо да усетите дискомфорт или парене. Дайте си време и се отпуснете.

Изваждането се случва, като хванете необятната основа, отпуснете мускулите на дупето и леко издърпате на открито играчката. Имайте поради, че в случай че е стояла прекомерно дълго време, изваждането може да е леко некомфортно. Повече за това в точка 8.

5. Как да избера подобаващ лубрикант за моя бът плъг?

Анусът, за разлика от вагината, не създава лично навлажняване. Какъв лубрикант ще изберете зависи главно от това каква е материята на аналния разширител. Правилото е доста елементарно - не събирайте силикон със силикон на едно място.

Силиконовият лубрикант е страховит за анална игра, тъй като овлажняващият резултат устоя доста по-дълго от тези на водна основа. Проблемът е, че силиконът разгражда различен силикон, в случай че се допира до него. Тоест, в случай че употребявате силиконова играчка, вземете лубрикант на водна основа.

Стъклените или железни тапи са съвместими с всевъзможни лубриканти.

6. Колко време мога да нося своя бът плъг?

Това е много противоречив въпрос.
Със сигурност първоначално не би трябвало да прекалявате - половин-един час са задоволителни с цел да усетите какво е. Носенето на бът плъг през целия ден не е съдбовно, само че може да докара до разнообразни проблеми, защото кръвоносните съдове се притискат, а и тазовите мускули подлежат на натоварване. Повече за това в точка 8.

По отношение на комфорта - аналните разширители с тънка основа вид " усмивка ", са по-подходящи за дълготрайно носене, защото застават сред бузките на дупето. Кръглите необятни основи могат да стартират да убиват след повече от час носене.

7. Мога ли да нося бът плъг, до момента в който дремя?

Не е целесъобразно, основно тъй като няма да усетите нищо, а мускулите ви ще се натоварват. Повече за това в идната точка.

8. Какво може да се случи, в случай че нося анален разширител прекомерно дълго?

Накратко - хемороиди и други пострадвания. Натискът от аналния разширител лимитира кръвопотока в тъканите. Също по този начин, който и лубрикант да употребявате, в случай че не нанасяте още през избран период от време, мястото към играчката се пресушава и отстраняването след това може да е мъчително.
Мускулите, които задържат плъга, могат да се изморят. От една страна това е ок за анален секс, тъй като дупето ще е отпуснато, само че от друга - аналният разширител се задържа по-трудно... а с това и други работи.

9. Мога ли да нося бът плъг, до момента в който съм бременна?

Понякога обичайният секс е некомфортен по време на бременност и някои дами го заместват с анален. Ако бременността не е рискова и няма здравословни проблеми, не би следвало да е проблем да се употребява бът плъг, само че консултацията с наблюдаващия доктор е целесъобразна. Основните проблеми, които могат да зародят от носенето на плъг по време на бременност, са запек, хемороиди или бактериална зараза.

Не бива да се употребяват анални играчки, в случай че страдате от плацента превия. Носенето на плъг може да повреди нискостоящата плацента и това да докара до кървене. Като цяло, при плацента превия всевъзможен тип секс е неразрешен.

10. Мога ли да употребявам бът плъг, до момента в който вървя до тоалетна?

По огромна потребност - несъмнено ще би трябвало да го извадите.

Препоръчително е да извадите аналния си разширител, даже в случай че става въпрос за вървене по дребна потребност. Когато човек върви до тоалетна, той отпуска тазовите си мускули. Аналният разширител може да падне в тоалетната и според от материала, от който е направен, може да се повреди или пък да счупи керамиката. Ако доста държите да го носите, до момента в който пишкате, придържайте го с ръка за основата.

11. Ще остане ли анусът ми уголемен вечно?

Екстремното анално разширение се практикува от някои хора, само че с цел да се случи това е нужно доста, доста време и тренировки. Възможно е след носене на бът плъг анусът да наподобява малко по-разтворен отпреди, само че след няколко часа ще се върне към естественото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР