Анализите тепърва предстоят, всяка централа тепърва ще ги прави. Резултатите

...
Анализите тепърва предстоят, всяка централа тепърва ще ги прави. Резултатите
Коментари Харесай

Хората не са готови за голяма промяна, смята Нигяр Джафер от ДПС

Анализите занапред предстоят, всяка централа занапред ще ги прави. Резултатите демонстрираха, че в България има съществуване на евроскептицизъм и това проличава от ниската изборна интензивност ".

Така Нигяр Джафер от Движение за права и свободи разяснява първите резултати от изборите за Европейски парламент в ефира на Българска национална телевизия.

По думите ѝ хората не виждат излаз на своето състояние от тези, които ги съставляват в Брюксел. Тя позволи и че гласоподавателите може би не са толкоз недоволни от настоящето ръководство или пък не са подготвени за огромна смяна.

" Няма подготвеност за фрапантни промени. Ние постоянно сме казвали, че би трябвало да има ръководство, което да сплотява систематичните партии към обща стратегия за ускорено развиване. Към момента нито една партия не предлага такова решение ", счита Джафер.

" Ние не сме на правилото – стани, с цел да седна. Работим за правила, стратегии за догонващо ускорено развиване ", сподели още тя.

На въпрос дали Делян Пеевски ще бъде евродепутат в Брюксел, Джафер сподели, че следва да се видят окончателните резултати, както и какъв брой депутати ще има Движение за права и свободи. " След като управлението се събере, ще обявим резултатите ", сподели още Джафер,

Според нея би трябвало да се върви към резистентен модел на ръководство, а националистическите партии по-скоро разделят.

Кои са новите български евродепутати и какви са резултатите от изборите - тук
Какви са първите реакции в обществените мрежи - тук.
Как гласоподава Европа - тук

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (498)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР