Анализът на данните от кутията на самолета Етиопиан Еърлайнс” Боинг

...
Анализът на данните от кутията на самолета Етиопиан Еърлайнс” Боинг
Коментари Харесай

Откриха сходства между самолетните катастрофи в Индонезия и Етиопия

Анализът на данните от кутията на самолета " Етиопиан Еърлайнс” Боинг 737 МАХ 8 демонстрира сходството с злополуката на индонезийската самолетна компания Лайън Еър, оповестява РИА Новости. Това се показва на страницата на Министерството на превоза на Етиопия.
Министър Дагмавит Могес заяви това, откакто френското бюро за следствие на катастрофи с въздухоплавателни средства BEA, съобщи на етиопските управляващи, данни от диктофона и записващото устройство на разрушилия се аероплан, съобщи БГНЕС.
Ръководителят на отдела сподели, че новата информация е помогнала да се разкрият " ясните прилики " сред двете произшествия . Въпреки това, тя отхвърли да даде съответни данни, в това число дали софтуерът на Боинг, който може да е причина за злополуката на борда на Лайън Еър, е работил на етиопския аероплан.
Новата информация ще бъде предмет на по-нататъшно изследване по време на следствието. Министърът също по този начин означи, че данните са тествани от следователи от Етиопия и Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР