Аналитичният софтуер Tableau отбелязва своята десета година сред лидерите при

...
Аналитичният софтуер Tableau отбелязва своята десета година сред лидерите при
Коментари Харесай

Системата за бизнес анализи Tableau за десета поредна година е сред лидерите при BI софтуера

Аналитичният програмен продукт Tableau отбелязва своята десета година измежду водачите при системите за бизнес разбор и визуализация на данни. Това сочи класацията Gartner Magic Quadrant for Analytics & Business Intelligence Platforms, която всяка година дава безпристрастна и самостоятелна оценка на софтуерните решения в този сегмент.

Акцент в класирането тази година е способността на BI (Business Intelligence) системите да оказват помощ на хора без характерни механически умения да учат, проучват и моделират значимата за тях информация, помагайки им да вземат ефикасни решения. Именно с такива необятни благоприятни условия за разбор на информацията и лекост на работа се отличава и аналитичната система Tableau, която е дълготраен водач в класацията.

От предходната година софтуерът предлага на своите консуматори нови благоприятни условия за интеграция със Slack, нови AI функционалности и още по-широк достъп до Ask Data – умна функционалност, която разрешава на потребителите да задават въпроси към данните на натурален език. В добавка BI системата разполага с VizQL технология, която разрешава построяването на образни разбори без потребност от код или характерни механически умения. Разширяването на екосистемата с Tableau Exchange, от своя страна, прави образните разбори с Tableau по-лесни и по-бързи от всеки път. Тя съставлява изложба с огромно многообразие от авансово готови набори от визуализации и отвесни решения.

“Позиционирането измежду водачите в Gartner Magic Quadrant за следващ път акцентира преимуществата на Tableau пред останалите решения в един бранш, който ще има все по-ключово значение за бизнеса в бъдеще. BI системата се развива непрестанно и скоро следва анонсирането на нови функционалности, които ще оказват помощ на още повече хора да употребяват по-пълноценно данните в своята активност и да ги трансфорат в печеливши решения и дейности ” – споделя Даниела Димова, Маркетинг специалист от българската софтуерна компания , която е сътрудник на аналитичния програмен продукт за България.

За искащите да се срещнат от близко с Tableau, от 18 до 20 май следва осъществяване на практическо образование, което среща с основите на работата с тази софтуерна платформа и положителните практики при построяването на доклади и образни разбори. Повече за образованието можете да научите на 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР