Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер са една от най-известните двойки

...
Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер са една от най-известните двойки
Коментари Харесай

Прекрасни новини: Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер очакват третото си дете!

Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер са една от най-известните двойки в света на спорта, а през днешния ден стана ясно, че двамата чакат своето трето дете. За това заяви самата сръбкиня чрез фотография, оповестена в обществените мрежи, на която е дружно със своя брачен партньор и си проличава наедрялото ѝ коремче. " Аз и Бастиан към този момент публично сме превъзхождани по брой ", добави като текст някогашната тенисистка.

Сръбкинята и някогашният немски футболист се ожениха през 2016-а, като по-късно същата година Иванович разгласи края на професионалната си тенис кариера. През 2018-а се роди техният първи наследник Лука, а година и половина по-късно на бял свят се появи и втората им рожба - Леон.

" Трудно ми е да допускам, че изминаха цели пет години, откогато се отхвърлих от тениса. По-голямата част от дните ми сега са заети с грижи за двете ми дребни момчета. Обичам да извозвам време с тях. Изключително особено е да виждам по какъв начин порастват, освен това толкоз бързо ", споделя сръбкинята по отношение на майчинството и живота си след тениса.

Припомняме, че Иванович е носителка на трофея от Ролан Гарос през 2008-а, когато победи Динара Сафина в дуела за купата. Тя може да се похвали и с още две достигания до финали на шампионати от Големия шлем, а също по този начин и с нанагорнище до лидерската позиция в международната класация.

Now and I are officially getting outnumbered
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР