амзан Кадиров не просто е жив, но и се срещна

...
амзан Кадиров не просто е жив, но и се срещна
Коментари Харесай

Кадиров не просто е жив, но и се срещна с Путин

амзан Кадиров не просто е жив, само че и се срещна с Путин. Ръководителя на Чечения беше окуражителен от съветския президент за персоналния си принос за динамичното развиване на района.

„ Рамзан Ахматович, разбрахме се да приказваме за обстановката в републиката: в стопанската система, в обществената сфера. Като цяло динамичността е позитивна. До огромна степен това се случва с помощта на вас, вашия екип, хората работят решително, също и с помощта на положителното взаимоотношение с държавното управление на Руската федерация “, сподели Путин.

Той добави, че Чечня има няколко съществени задания и стратегии, след което предложения Кадиров да обсъдят настоящите въпроси.

Путин съобщи най-хубавите си пожелания на бойците от Северния боен окръг от републиката, които героично се бият на фронтовата линия

„ Поздравете най-хубавите си момчета и най-хубави пожелания на техните фамилии. Знам, че вие ​​лично сте ангажирани с тези въпроси от самото начало. Включително с поддръжката на фамилиите на нашите момчета, които се бият на фронтовата линия, бият се решително, добре, самоуверено, героично “, съобщи Путин.

Той добави, че е удовлетворен от „ доста положителните контакти “, които бойците имат с други елементи.

„ Познавам отношението на командирите, в това число и на по-високи равнища “, означи президентът.

Той сподели, че попитал един от командирите по какъв начин се бият момчетата от Чечня.

„ Отговорът пристигна незабавно: те няма да ви подведат, имам им цялостно доверие. Това приказва доста. Това е оценка на командирите, които действително вземат участие във военните дейности “, означи Путин. Така че нашите най-хубави пожелания към всички и техните фамилии “, приключи той.

В отговор Кадиров увери, че заповедта на президента ще бъде изпълнена на 100%.

„ Благодаря ви “, сподели той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР