аместник директорът на областната многопрофилна болница в Бургас д-р Светослав

...
аместник директорът на областната многопрофилна болница в Бургас д-р Светослав
Коментари Харесай

Зам.-шеф на УМБАЛ-Бургас атакува общинския съвет

аместник шефът на регионалната многопрофилна болница в Бургас доктор Светослав Тодоров ще се бори за място в бъдещия общински съвет. Той е втори в листата на партия КОД за морския град. Водач е финансистът Станимир Апостолов, който до неотдавна бе заместител ръководител на локалния парламент. Днес те записаха цялостна листа от 51 претенденти за общински съветници. Апостолов уточни:

„ Ние продължаваме да пазиме демократичните полезности, фамилните полезности. КОД се явява за първи път на локални избори, само че огромна част от листата са хора с опит “

Той посочи още, че над 90% от структурите на Съюз на демократичните сили членуват в КОД. Припомняме, че в края на 2020 година централата на синята партия изключи регионалната конструкция в Бургас и още няколко в страната, с претекста, че не бил плащан членския импорт.

„ Членове на Съюз на демократичните сили и седасари са разнообразни думи. В нашата листа ¼ са партийни кандидатури, останалите са представители на гражданската квота. Това са хора с дясно разбиране – лекари, учители, архитекти, създатели, изявени спортисти, хора в неравностойно състояние, служащи “, посочи Апостолов.

Сред претендент съветниците са имена от сините редици като доктор Георги Митев, Тошко Иванов и други

Партията не издига личен претендент за кмет на Бургас. Тя застава зад претендент кмета на ГЕРБ Съюз на демократичните сили Димитър Николов.

Интервю с доктор Тодоров вижте
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР