Американското подразделение на Volkswagen разпространи първите подробности за новата специална лимитирана версия

...
Американското подразделение на Volkswagen
разпространи първите подробности за
новата специална лимитирана версия
Коментари Харесай

Американският Volkswagen Passat GT идва с 280 конски сили

Американското поделение на Volkswagen разпространи първите детайлности за новата специфична лимитирана версия на Passat- Passat GT, която вкарва на пазара повече от 20 стилистични и софтуерни новости при модела.

В оборудването на спортния седан са включени също по този начин и оптимизирано окачване, спортна изпускателна система, червени акценти по екстериора и интериора, двуцветни 19-цолови джанти, червени спирачни апарати, допълнителни аеродинамични детайли, карбонови апликации, волан с кожена тапицерия, отоплаяеми предни седалки, инфо-комуникациона и мултимедийна система със сателитно радио и други.

С базова цена от 29 090 щатски $ и очаквано пазарно лансиране през втората четвърт на годината, Volkswagen Passat GT е оборудван с 3.6-литров, VR6 мотор, който генерира оптималната мощ от 280 конски сили, и е смесен с шестстепенна роботизирана DSG предавателна кутия. От компанията са планували четири основни цветови разновидността за екстериора, в това число бял Pure White, сребрист Reflex Silver, сив Platinum Grey и черен Deep Black.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР