Американското подразделение на Subaru анонсира нова и още по-спортна версия

...
Американското подразделение на Subaru анонсира нова и още по-спортна версия
Коментари Харесай

Subaru анонсира специален WRX TR за следващата година

Американското поделение на Subaru анонсира нова и още по-спортна версия на WRX, която ще бъде дойде в дилърските центрове на марката през първото тримесечие на 2024 година.

Новото пазарно предложение на Subaru се назовава WRX TR и дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели още по-сериозна динамичност и усъвършенствано пътно държание с помощта на новата си спирачна система, усъвършенстваното си окачване и кормилна система, и нови гуми Bridgestone Potenza S007.

По отношение на спирачната система на WRX TR, от Subaru са заложили на експерта в региона Brembo, който е основал нова настройка с по-големи дискове и накладки.

В оборудването на Subaru WRX TR са включени също по този начин спортни седалки Recaro, 19-цолови многоспицови алуминиеви джанти, EyeSight Driver Assist Technology фамилията системи за повишение на дейна сигурност, SUBARU STARLINK инфо-комуникационна и мултимедийна система, и други.

WRX TR е изпълнен с емблематичната за марката система за задвижване на четирите колела Subaru Symmetrical All-Wheel Drive, а моторът е 2.4-литров, турбо с 271 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР