Американското министерство на финансите заяви, че санкционните мерки обхващат 16

...
Американското министерство на финансите заяви, че санкционните мерки обхващат 16
Коментари Харесай

Вашингтон и Лондон наказаха Иран: санкции за дронове, стомана, автомобили

Американското министерство на финансите съобщи, че санкционните ограничения обгръщат 16 ирански физически лица и две организации, участващи в производството на дронове в страната, в това число в производството на мотори за дронове " Шахед ", каквито Техеран употребява при офанзивата си на 13 април.

Министерството добави, че глобите засягат и пет компании от няколко страни, предоставящи съставни елементи и първични материали за производството на стомана от " Хузестан стийл къмпани ", която е един от най-големите производители на стомана в Иран, или такива, които купуват подготвена продукция от иранската компания.

В изказването на министерството се показва, че в санкционния лист са включени три филиала на иранския производител на коли " Бахман груп ", който съгласно американските управляващи поддържа финансово Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война (КГИР).

Междувременно Англия разгласи през днешния ден в публично изказване, че постанова наказания на ирански на физически лица и организации, свързани с иранската войска и производството на ракети и дронове.

В английските наказания са включени генералният щаб на иранските въоръжени сили и военноморските сили на КГИР поради иранската офанзива против Израел през уикенда.

Новите английски наказания са ориентирани против общо 13 организации и физически лица, се показва в изказването.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР