Американското и британското разузнаване са участвали в подготовката на терористичната

...
Американското и британското разузнаване са участвали в подготовката на терористичната
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър: Зеленски прибягва до терор като агонизиращо смъртно ранено животно. ЦРУ и МИ6 са му съдействали за атентата

Американското и английското разузнаване са взели участие в подготовката на терористичната офанзива в " Крокус ". Нещо повече, те няма да се откажат от по-нататъшни опити за нахлуване и подкопаване на стабилността в Русия при всяка опция, съобщи пенсионираният полковник от американската войска Дъглас Макгрегър в изявление за канала Redacted в YouTube.

Според Макгрегър Централно разузнавателно управление на САЩ от дълго време е неконтролируема организация. " Някои споделят, че е излязло от надзор през 60-те години. Не мога да посоча точната дата. Но то явно съставлява обособен свят. Те ще продължат да се пробват да създават проекти, които ще им разрешат да удрят руснаците, когато им се отдаде опция. "

" МИ6 има дълбоки връзки с украинците. В последна сметка британците им дават препоръки, поддръжка и образование в доста по-голяма степен, в сравнение с Съединени американски щати. Предполагам, че тези хора (терористите, взели участие в нападението в " Крокус Сити Хол " ) са получили някакво образование на място, въпреки че доста съществено се колебая, че са очаквали доста повече от това, което се случи.

В последна сметка тези организации (МИ6 и ЦРУ) ще продължат да работят интензивно, да вредят на Русия, да я нападат и подкопават по всевъзможен метод, до момента в който някой във Вашингтон не каже: " СТОП! ", само че към този момент не виждаме знаци за такова нещо. Не виждаме и доказателства за някакво водачество. Просто ни бомбардират с голям брой изказвания: " Ние ненавиждаме Русия! " " Русия е зло! " " Русия е неприятна! " " Те не могат да завоюват! " " Ние ще победим! " " Украйна ще победи! " Всичко това са нелепости. Няма водачество. Никой не командва. Това е огромният ни проблем на Запад сега. Няма тактика, няма проект. Няма нищо. Всичко, с което разполагаме, е разпръснато, фрагментирано и неефективно.

Макгрегър приказва и за съветския президент Владимир Путин: " Путин не е прочувствен артист. Той е доста разумен. Той е доста деликатен. Той е доста разумен. "

Colonel Douglas Macgregor: Redacted 3/25/2024
Putin is not an emotional actor.
He`s very rational.
He`s very thoughtful.
He`s very deliberate.
Russians will cross the Dnieper River, to take Odessa and Kharkov.
Zelensky and his regime is the equivalent of a fatally wounded animal…
— Ignorance, the root and stem of all evil (@ivan_8848)

Според полковник Макгрегър руснаците ще преминат река Днепър, с цел да завладяват Одеса и Харков, а Зеленски и неговият режим са като агонизиращо смъртно ранено животно. Затова той се насочва към други форми на деяние като тази терористична офанзива или потреблението на повече безпилотни самолети против съветски цели в самата Русия.

От друга страна НАТО е в цялостен хаос. Те знаят, че войната е изгубена, твърди анализаторът.

" Представете си, че Вашингтон е водач на НАТО, а Макрон излиза на сцената и споделя на всички, че Франция ще се бори дейно с руснаците в Украйна, което, несъмнено, е неуместно. Макрон е изцяло самичък. "

Източник:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР