Американският вицепрезидент Майк Пенс заяви днес, че САЩ са отворени

...
Американският вицепрезидент Майк Пенс заяви днес, че САЩ са отворени
Коментари Харесай

Американският вицепрезидент: САЩ няма да отстъпят по въпроса за ядрената програма на Иран

Американският вицепрезидент Майк Пенс съобщи през днешния ден, че Съединени американски щати са отворени за договаряния с Иран, само че няма да правят отстъпка пред него, в миг на повишено напрежение сред двете страни, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Пенс направи изявление през днешния ден пред организацията "Обединени християни за Израел " във Вашингтон, откакто Иран заяви, че е почнал да обогатява уран над равнището, позволено му от нуклеарното съглашение от 2015 година

Съединени американски щати не желаят война с Иран, само че ще продължат да се опълчват на "зловредното въздействие " на Ислямската република по света, сподели американският вицепрезидент. Той съобщи, че Съединени американски щати "никога няма да разрешат на Иран да придобие нуклеарно оръжие ".

Американският президент Доналд Тръмп оказва възходящ напън върху Иран, след изтеглянето на Съединени американски щати от нуклеарното съглашение сред Техеран и международните сили, което постанова ограничавания върху нуклеарната стратегия на Ислямската република в подмяна на облекчение на глобите против нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР